• Služby
  • Školenia
  • Referencie
  • Blog
  • O nás
  • Kontakt
  • CZ
  • SK
  1. Úvod
  2. Blog
  3. Online Marketing

Online Marketing

Online marketing je súbor stratégií a nástrojov zameraných na propagáciu produktov alebo služieb prostredníctvom internetu. Zahŕňa kanály, ako sú SEO, PPC reklama, e‑mailing, sociálne médiá, obsahový marketing alebo affiliate programy. Cieľom je osloviť cieľovú skupinu, zvýšiť povedomie o značke a podporiť predaj.

Prečo premýšľať o reklame na TikToku?

Najrýchlejšie rastúca sieť vyvoláva búrlivé debaty, ale to nič nemení na tom, že s ňou musíme počítať. Prečítajte si, aké možnosti ponúka pre inzerentov.

13. 7. 2020 Číst dál

Oranžáda podcast s Máriou Zukalovou, majiteľkou Materialpro3d.cz: Čo všetko ide pomocou 3D tlače vyrobiť?

V tomto podcaste sa dozviete o tom, aké boli začiatky e‑shopu materialpro3d.cz, kam sa bude trh vyvíjať v budúcnosti a aký najšialenejší model vytlačili.

5. 9. 2019 Číst dál

Oranžáda podcast s E‑shop rychle: Ako dvojka na trhu vyvíja vlastné šablóny a čo ponúka e‑shopárom

Vypočujte si podcast s dvojkou na trhu v poskytovaní e‑shopových riešení. Bavili sme sa o vývoji nových šablón aj o tom, čo ponúka e‑shopárom.

28. 8. 2019 Číst dál

Ako na Instagram a Facebook pri e‑shopoch

Minulý BESTETO klub sme sa rozprávali o Facebooku a Instagrame. Ten deň som ale neodovzdávala e‑shopárom informácie iba ja. Aj oni mi povedali veľa užitočných vecí. Mrknite, s čím e‑shopy na sieťach bojujú najviac a čo s tým robiť.

23. 4. 2019 Číst dál

Rozhovor: Bez dobrého on-page SEO strieľate v linkbuildingu naslepo, hovorí Martin Čtvrtníček

Máte e‑shop, ale linkbuilding ste nikdy poriadne neriešili. Alebo ste sa do neho pustili bez toho, aby ste mali vyriešené SEO na vašom webe. V oboch prípadoch si môžete vytvárať zbytočný problém.

23. 7. 2017 Číst dál
  • Dokumenty na stiahnutie
  • Návody pre klientov
Besteto marketing, s. r. o.
Cejl 20, 602 00 Brno
IČ: 29380553, DIČ: CZ29380553

Provozovatelom stránok Besteto.sk je Besteto marketing, s. r. o., IČ 29380553.
Besteto marketing, s. r. o. je členom koncernu Profitak solutions, s.r.o.